Schildersbedrijf Aardoom B.V.

Schildersbedrijf Aardoom BV in Heinenoord is een 155 jaar oud familiebedrijf

Schildersbedrijf Aardoom B.V. Heinenoord

Hofweg / Kerkplein te Heinenoord

Schildersbedrijf Aardoom B.V. in Heinenoord is een 155 jaar oud familiebedrijf gevestigd met kantoor aan de Oranjestraat 14 en werkplaats aan de Nijverheidsweg 17 in Heinenoord en op dit moment werkzaam met 2 medewerkers, een MBO NIMETO leerling en Arjo Aardoom als vijfde generatie sinds 1 januari 2002 eigenaar en toen het bedrijf na 28 jaar van senior heeft overgenomen.

Ons bedrijf is aangesloten bij de De Betere Schilder waardoor wij ons een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf mogen noemen, landelijk herkenbaar door het Betere Schilder logo.

Oranjestraat / Julianastraat te Heinenoord

Hierdoor zijn op onze werkzaamheden de algemene voorwaarden voor de zakelijke of consumenten markt van toepassing welke een stuk garantie geven en worden wij elk jaar op administratief en technisch vlak gecontroleerd.

Onze opdrachten bestaan voornamelijk uit de particulieren, bedrijven, woningstichtingen en zorgcentra sector zowel nieuw als onderhoudswerken de werkzaamheden die wij binnen en buiten kunnen uitvoeren bestaan uit:

  • vakbekwaam en netjes uitvoeren van binnen en buiten schilderwerk
  • alle voorkomende muurverfwerkzaamheden
  • aanbrengen van verschillende soorten behangwerk of wandafwerkingen
  • uitvoeren van diverse verfspuitmogelijkheden
  • leveren – plaatsen en repareren van enkele – isolerende – figuur en veiligheids beglazing
  • kleine onderhoudswerkzaamheden of reparaties
  • het geven van deskundige uitvoering of kleuren adviezen
  • het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden in samenwerking met andere bedrijven.
  • Als gecertificeerd Repair Care bedrijf het herstellen van houtrot

Omdat wij als klein bedrijf werken vinden veel opdrachtgevers het prettig en gemakkelijk dat altijd dezelfde bekende en vertrouwde personen komen en er dus niet iedere keer veel uitleg nodig is, maar ook dat wij flexibel zijn als het om een snelle of bijzondere uitvoering gaat.

Ook is het mogelijk om onder deskundige begeleiding en het aanleveren van de juiste materialen en gereedschappen gedeeltelijk zelf werk uit te voeren en gedeeltelijk werk door de vakman te laten verrichten, hierin hebben wij ook een ruime ervaring en kunnen wij u adviseren.

Wij streven in ons werk naar een goede representatie, een correcte uitvoering, een goede voorbereiding en bijkomend overleg, het nakomen van gemaakte afspraken, het geven van een deskundig advies en meedenken met de situaties. 

Nijverheidsweg te Heinenoord

Wij zijn zelf in het bezit van een Safetylift spinhoogwerker type Goldlift 17.80 en een Safetylift type Airo XS8E wind schaarhoogwerker.  Zo kunnen wij snel en gemakkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen komen, geen tijdverlies voor het aanvoeren, monteren, demonteren en afvoeren van steigermaterialen en blijft het klimmateriaal ook niet onnodig lang rond een gebouw staan met inbraakgevaar, ongemakken ontsiering van de gevels.

Vanaf het voorjaar 2018 mogen wij ons officeel een Dementie Vriendelijk Schildersbedrijf noemen en zijn wij bewust bezig om een duurzaam en milieubewust beleid te voeren binnen onze organisatie.

Wij hopen dat u zo een positieve indruk van ons bedrijf heeft gekregen en wij zijn uiteraard altijd bereid om hierover mondeling een toelichting te geven.